Over Els Koning

Els Koning-_H167678.jpg
 
 

Sinds 1994 ben ik afgestudeerd Natuurgeneeskundig Massage en Bewegingstherapeut (HBO). Na mijn diplomering ben ik een kleine praktijk aan huis gestart. Dit heb ik een aantal jaren gedaan naast mijn werkzaamheden als kok in een restaurant.

In 2002 heb ik een ernstig ongeluk gekregen. Tijdens mijn revalidatie ben ik bij een Cranio Sacraal Therapeut terecht gekomen. Na 3 behandelingen was er al zo'n grote verbetering ontstaan, dat ik zeer nieuwsgierig werd naar hoe en wat van Cranio Sacraal Therapie.

In augustus 2005 ben ik gestart met de opleiding Cranio Sacraal Therapie aan het Upledger Instituut in Doorn. Sinds november 2009 ben ik gecertificeerd.

In 2006 ben ik gestart met de opleiding Viscerale Technieken en Neurale Systeem Technieken en heb deze in 2010 afgerond, aan het Barral Instituut in Doorn.

Daarnaast heb ik een certificaat van het Wellness Instituut van Roger Gilchrist in Biodynamic Cranio Sacral, behaald in september 2008, en van Franklyn Sills deepening into Biodynamics - The Breath of Life - in mei 2011 en - The Prenatal- in november 2011. Ook heb ik de cursus Neuro Energetic Therapy gevolgd in november 2016, van Roger Gilchrist.

Sinds april 2014 heb ik mijn diploma behaald van de opleiding Innovative Embryonal Integrated Therapy naar de methode van Frank de Bakker. Daarbij heb ik de module " behandeling leer en gedragsstoornissen A.D.(H).D, DYSLEXIE, DISCALCULIE, AUTISME EN NLD" van hetzelfde instituut afgerond.

Op dit moment volg ik de 4 jarige opleiding Total Body Reflex waarbij alle vorige opleidingen samenkomen en er nog meer verfijning zal ontstaan in mijn aanraken en behandelen.